Organizacja przyjęcia urodzinowego dla dziecka w hotelu

Organizacja przyjęcia urodzinowego dla dziecka w hotelu

7 views
0

Możliwość organizacji urodzin dziecka poza domem jest znana od lat – obecnie sale zabaw, restauracje, kawiarnie konkurują ze sobą, oferując potencjalnym klientom coraz ciekawsze oferty. Jeśli szukamy miejsca eleganckiego, które będzie odpowiednie do zaproszenia małych i dorosłych gości, zadecydujmy o wyborze restauracji hotelowej. Co zaoferują nam managerowie takich miejsc?

Przyjęcie dopasowane przede wszystkim do dzieci

Restauracje hotelowe mogą zaoferować standardowe menu serwowane na imprezach zorganizowanych, uzupełnione o liczne słodkości oraz dodatkowe atrakcje. Szef kuchni zaproponuje nam kilka rodzajów menu, z których możemy wybrać konkretny zestaw lub wymieszać interesujące nas pozycje. Na stole urodzinowym znajdą się również ciasta, owoce, napoje bezalkoholowe. Miłym uzupełnieniem przyjęcia dla dzieci może okazać się fontanna czekoladowa. Rodzice pragnący zapewnić dzieciom wyjątkowe atrakcje mogą również zamówić w firmach zewnętrznych słodki kącik – to niewielki stoliczek z przygotowanymi słodkościami (cukierki, batoniki, żelki, rurki, wafle, drażetki, popcorn, lizaki), zazwyczaj jest to zestaw pięknie skomponowany kolorystycznie. Szefowie kuchni mogą również zrobić na specjalne zamówienie lemoniadę z naturalnych składników.

Jakie miejsce wybrać?

W Polsce nie brakuje pięknych restauracji i hoteli, warto jednak wybrać miejsce w otoczeniu zieleni, aby dzieci, znudzone siedzeniem przy stole, mogły wyjść do ogrodu. Świetnym miejscem na takie przyjęcie jest Windsor Hotel umiejscowiony w sąsiedztwie Jeziora Zegrzyńskiego. O ofercie hotelu przeczytamy na stronie windsorhotel.pl.